Як стати донором яйцеклітини?

Хотіли б допомогти іншим жінкам відчути материнство і при цьому заробити великі гроші? У такому разі можете стати донором яйцеклітини. Це більш доступна практика обміну, під час якої не доведеться знову вагітніти, виношувати та народжувати дитину. При цьому всі етапи співпраці повністю конфіденційні.

Донорство яйцеклітин

Громадська організація «Донори за життя» пропонує допомогу жінкам, які не можуть завагітніти, а також жінкам, які мають здорову яйцеклітину, і при цьому потрібні гроші. В організації вам запропонують і розкажуть, що таке – безпечна донація яйцеклітин. Не буде жодних фізичних наслідків після процедури, а також моральної та юридичної відповідальності.

Якщо ви вперше стикаєтеся з цією процедурою, на офіційному сайті організації опубліковані подробиці починаючи з етапу медогляду і закінчуючи етапом отримання грошової винагороди після процедури. Винагорода для донора яйцеклітини становить – до 36 тисяч гривень.

При цьому не доведеться вагітніти, виношувати та народжувати дитину. Оцініть переваги та особливості запропонованої процедури, іншу корисну та актуальну інформацію, яка вас напевно зацікавить. Будьте уважні до деталей, щоб бути впевненим у безпеці та надійності процедури.

Грошова винагорода може бути основним стимулом стати донором яйцеклітин. Наприклад, якщо у вас вже є двоє чи троє дітей, не всі жінки можуть мати таке ж щастя в сім’ї. При цьому ці жінки та їхні чоловіки матеріально забезпечені, інакше вони не змогли б дозволити таку дорогу процедуру. Тому ви можете їх ощасливити, передавши свою яйцеклітину.

Також потрібно буде пройти медичне обстеження, здати аналізи та заповнити анкету щодо захворювань та інших деталей з вашого організму. Якщо ви будете відповідати вимогам та правилам донорства, зможете підписати договір та пройти процедуру. Це робиться досить швидко, вам не доведеться довго відновлюватися, наприклад після вагітності.

Стати донором яйцеклітини, щоб подарувати іншій жінці надію на народження дитини та створення сім’ї. Отримайте грошову винагороду, щоб покращити фінансове становище.