Як взяти гроші до зарплати без відмови у МФО ЗеКредит

Фінансова компанія «ЗеКредит» пропонує українським громадянам короткострокові позики на будь-які цілі. Кожен повнолітній українець може взяти гроші до зарплати, надавши паспортні дані та код платника податків. Попри лояльне ставлення, деякі позичальники припускаються типових помилок, одержуючи відмову у видачі кредиту.

Як оформити кредит онлайн на карту у МФО ЗеКредит

Фінансова компанія орієнтована на видачу позик розміром від 1 000 гривень. Коли вперше звертаєтесь в компанію, максимальна сума становить 7 000 грн, а надалі – 12 000 грн. Нові клієнти можуть отримати гроші у борг під 0.5% на день. На повне погашення платежів позичальнику дають від 7 до 30 днів, з можливістю перенесення крайнього терміну виплат.

Якщо хочете взяти гроші до зарплати https://zecredit.ua, тоді зробіть наступне:

  1. У формі реєстрації вкажіть номер мобільного.

  2. У спеціальному рядку введіть останні чотири цифри номера, з якого здійснюється дзвінок, щоб підтвердити контактні дані.

  3. На наступній сторінці вкажіть ПІБ, дату народження, дані цивільного паспорта та іншу інформацію про себе.

  4. На сторінці подання заявки виберіть суму та період, на який бажаєте оформити кредит онлайн на карту.

  5. В особистому кабінеті додайте реквізити банківської картки для отримання коштів.

  6. Коли на номер телефону прийде повідомлення про схвалення запиту, перейдіть до особистого кабінету та погодьтеся з умовами кредитування.

  7. Коли банк обробить грошовий переказ, отримайте кошти на свою платіжну картку.

На розгляд заявки системі потрібно 1-2 хвилини. Коли будете оформлювати кредит онлайн на карту, враховуйте додатковий час на проходження попередніх етапів. Ми рекомендуємо прямо зараз створити особистий кабінет, заповнити анкету та додати реквізити банківської картки, щоб заощадити час в екстреній фінансовій ситуації.

Як взяти гроші до зарплати без відмови у компанії ЗеКредит

Якщо роботодавець затримує виплату заробітної плати або замовник поки що не може переказати кошти, можете скористатися фінансовою допомогою від МФО «ЗеКредит». Для початку перевірте відповідність вікових обмежень – від 18 до 65 років. Потім підготуйте мобільний телефон, паспорт громадянина України та код платника податків, активну банківську картку.

Крім невідповідності віковим обмеженням, є кілька причин, з яких фінансова компанія може відхилити заявку. Якщо хочете взяти гроші до зарплати на сервісі ЗеКредит, уникнувши відхилення заявки, дотримуйтесь наступних рекомендацій:

  • дивіться кредитну історію в одному чи декількох бюро, щоб переконатися у відсутності великої кількості прострочень за попередніми договорами;

  • закривайте більшу частину боргів, щоб загальна сума виплат за всіма кредитами не перевищувала половини щомісячних доходів;

  • вказуйте правдиву інформацію про себе, коли заповнюєте анкету позичальника;

  • перевіряйте відсутність помилок в анкеті перед збереженням;

  • вказуйте реквізити лише активної банківської картки, коли додаєте спосіб отримання коштів.

При відсутності серйозних проблем, наприклад, систематичного порушення кредитних зобов’язань, вам вдасться уникнути незадовільного рішення. А дотримання вищеописаних рекомендацій точно дозволить успішно оформити кредит онлайн на карту до зарплати з першого разу.

Автор: Денисов Єгор Вадимович (старший менеджер ЗеКредит)