Play to earn шахи – новий інтелектуальний майнінг

Улюблена гра з дитинства – шахи може принести вам багато користі. Окрім розвитку мислення ви можете ще й заробити гроші. Зробити це не так важко, адже є Chess Polygon.

Це онлайн-гра у шахи на смартфоні чи планшеті. Завантажити додаток можна у App Store чи Google Play. Окрім звичайної гри у шахи гравці мають можливість обрати один з трьох режимів гри: «Майнінг», «Челлендж» та «Інвестор».

Наприклад, якщо ви новачок у шахах, або новачок у такій грі з призами, почніть з режиму «Майнінг». Все просто: вам будуть потрапляти випадкові гравці, яких по одинці треба обіграти. За кожен виграш отримаєте винагороду – токени STEIN або NFT.

Грай – криптовалюту вигравай

На сайті Chess Polygon детальніше дізнайтеся про play to earn шахи, а також призи, які ви можете отримати. Тепер можна грати в шахи та заробляти криптовалюту – з новим проектом це стало можливо, доступно та легко. Зосередьтесь на самій грі, адже проти вас грає жива людина. Це може бути аматор у шахи, а також може бути професіональний гравець, у якого є певна стратегія щодо ваших дій на дошці.

Три причини спробувати зіграти у крипто шахи:

  • легкий спосіб заробити криптовалюту на улубленній грі;
  • великі ставки та великі перемоги;
  • достуний формат гри у смартфоні.

Коли ви дізнаєтесь про особливості цієї гри, зможете перейти на наступний рівень – «Челлендж». На цьому рівні можна підвищувати ставки, обирати гравців, з якими будете змагатись. Це вже інший, більш високий рівень, який вам також варто використати задля отримання призів та бонусів.

Установіть додаток, щоб мати можливість зареєструватись та почати гру. Отримайте перші токени STEIN та NFT, щоб переконатись в ексклюзивній грі. Головне – ваші навички гри в шахи, які потрібно постійно вдосконалювати. Якщо ви станете ще професійнішим гравцем, зможете отримувати призи постійно, накопичувати криптовалюту чи витрачати у будь-яких цілях.

Цікавтесь перевагами STEIN токенів та технологією NFT, щоб оцінити всю крутість крипто шахів Chess Polygon. На сайті є корисна та важлива інформація, яка допоможе вам зробити правильний вибір. Перемагайте в цій грі та отримуйте більше користі від шахів. Пропонуйте друзям разом з вами прийняти участь в грі, щоб разом виграти більше криптовалюти.

Дізнайтесь, як можна командам приймати участь, щоб вигравати більше призів. Використання додатку дуже просте та зрозуміле. Головне, прокачувати навички самої гри, щоб стати найкращим професіоналом.

Контакти та корисна інформація: 

Twitter – https://twitter.com/ChessPolygon
Telegram канал – https://t.me/chesspolygon
Телеграм групи:
Українська – https://t.me/chesspolygon_ua