Як правильно перевозити пральну машинку до сервісного центру

В ідеалі найкращий спосіб перевезення пральної машини з дому до сервісного центру – це той, яким ви доставили її до себе додому, тобто у оригінальній упаковці. Іноді навіть до упаковки додаються спеціальні болти або кріплення, що дозволяють жорстко зафіксувати побутову техніку в коробці, щоб уникнути її падіння.

Але практика показує, що ідеальною ситуація буває рідко. Зазвичай коробки зберігаються протягом гарантійного терміну, а потім викидаються. Тож – доведеться перевозити самотужки.

Зауважте, що іноді в інструкціях до пральної машинки є вказівки на те, як правильно транспортувати машинку. Можна скористатися ними. Якщо ж такої можливості немає – читай поради, які є нижче.

Отже, спочатку потрібно підготувати пральну машинку до перевезення. І починається це з її повного відключення, як від електроживлення, так і від водопостачання, але попередньо злийте всю воду з машинки, щоб під час перевезення з неї нічого не пролилося, та й сама по собі вона тоді стане не такою важкою. Слідкуйте за тим, що після зливу в піддоні залишається ще трохи води, її потрібно видалити повністю. Якщо ви не зробите цього, то під час перевезення ця вода може протікати та потрапити до інших областей апарату. А тоді при її включенні для тестування відбудеться коротке замикання… Результат цього не порадує ні вас, ні майстрів сервісного центру. З ремонтом пралки у Львові вам допоможуть кваліфіовані майстри, детальніше за посиланням https://fixme.com.ua/remont-pralnykh-mashyn/

Вимкнені кабелі та шланги необхідно міцно зафіксувати на пральній машинці або в упаковці, щоб ненароком не відірвати їх або не переламати. Це можна зробити спеціальними пластмасовими затискачами чи скотчем.

Саму пральну машинку потрібно транспортувати у вертикальному положенні. На той випадок, якщо такої можливості немає, покладіть техніку на задню стінку.

Бажано під саму машинку покласти щось м’яке, щоб пом’якшувала тряску під час перевезення. Але при цьому слідкуйте за тим, щоб те, що ви підстелили, не призвело до того, що на ньому пральна машинка буде бовтатися по кузову або салону. Це може призвести до серйозних ударів, наслідки яких виявляться для побутової техніки травматичнішими, ніж сама тряска.

Ці кілька нехитрих порад допоможуть вам заощадити нерви та гроші. Досвід показує, що при транспортуванні нерідко відбуваються додаткові поломки, що робить ремонт ще дорожчим.

Як відбувається ремонт Вашої техніки?

Залишіть заявку будь-яким із зручних для Вас способів: зателефонуйте або скористайтесь онлайн-формою:

Наш черговий майстер прийме замовлення на Вашу техніку, обумовить терміни виконання ремонту, час та адресу, за якою виїде майстер.

Наші майстри виїжджають у будь-який район Львова безкоштовно, оплачуються лише послуги з ремонту.