Бійці ЗСУ звільнили ще один населений пункт на півдні

Бійці ЗСУ на південних рубежах захисту зачистили звільнену Андріївку та знищили 89 загарбників, склади та техніку росіян. Про це повідомляє Оперативне командування “Південь”.

За інформацією військових, минулої доби армія РФ зробила невдалу спробу відновити втрачене становище шляхом проведення контратаки в напрямку Брускінського – Білогірка.

Також війська РФ завдали чотирьох ударів по позиціях ЗСУ, а вранці – двічі парою ударних Ка-52. При цьому українські військові втрати не зазнали. У командуванні додали:

“Ополудню трійка Ка-52 в районі Ольгіного, маючи намір атакувати наші підрозділи, завдала поразки по своїх. За що на зворотному шляху була атакована засобами протиповітряної оборони російських військ. Таким чином, ворог черговим жестом доброї волі позбавив себе одного ударного Ка-52. Наші втрати не допущені.

Підтверджені втрати противника становлять: 89 загарбників, танк Т-62, самохідна гаубиця “Мста-С” та “Мста-Б”, мінометний комплекс “Сані”, 2 одиниці броньованої та 6 – автомобільної техніки, а в Білогірці знищено склад ворожих боєприпасів.