Комплекс електромонтажних робіт під час будівництва

Основні види електромонтажних робіт під час будівництва

Електричне оснащення новобудови проходить такі етапи:

  1. Розрахунок навантаження. Фахівець підраховує приблизну кількість необхідних елементів живлення з урахуванням перспективи їх додавання. Завдяки цьому можна правильно розподілити лінії.
  2. Складається схема майбутньої мережі із зазначеним розміщенням всіх вузлів та установок.
  3. Придбання матеріалів та обладнання.
  4. Виконується підготовка стін до встановлення проводки (штроблення ). Важливо, щоб електромонтажні роботи під час будівництва проводилися ще до оздоблення, щоб не довелося порушувати її цілісність.
  5. Після розміщення ізольованої проводки борозни закладають розчином.
  6. Установка розподільної коробки , лічильника та автоматів, а також заземлення приладів також входить у комплексне оснащення.
  7. На останньому етапі монтуються вимикачі та розетки, підключають освітлювальні прилади .
  8. Тестується справність системи загалом та кожного елемента окремо.

Усі види електромонтажних робіт при будівництві якісно та недорого.

Від того, наскільки правильно ви виберете організацію електротехнічного обслуговування житлового об’єкта, залежить ваша майбутня безпека. Не кажучи вже про те, що неналежне виконання проводки неодмінно призводить до рядових порушень та неполадок. Провести комплексну електрифікацію квартири, будинку або промислового об’єкта готові тут. У нас працюють лише кваліфіковані спеціалісти, тому ми сміливо даємо гарантію на виконані проекти. І ще, в зетпроект дуже лояльні тарифи.

Нормативи електромонтажних робіт – основа безпеки

Крім технічної регламентації, існують також тимчасові норми виконання тих чи інших електротехнічних робіт . Призначення цих вимог – технічне нормування електромонтажу, що виробляється у промислових цехах машинобудівної галузі із серійним чи дрібносерійним виробництвом. Причому методики розрахунку часових норм різні для серійного та дрібносерійного цеху. Окремо розраховуються нормативи часу електромонтажних робіт у будинку для кожного етапу:

  1. Заготівельні процедури.
  2. Обробні операції.
  3. Монтажні роботи

Ухвалена нормативна була розроблена ще в СРСР, до неї неодноразово вносилися корективи. Основна відмінність сучасної системи в тому, що всі розрахунки здійснюються не вручну, як раніше, а за допомогою спеціальної комп’ютерної програми.

Якісний електромонтаж. Дотримання нормативів виконання електромонтажних робіт  

Важливість електротехнічних робіт важко перебільшити. Вони мають бути виконані на високому професійному рівні, зі знанням усіх офіційних стандартів та вимог. Коли оснащується промисловий об’єкт, відповідальність зростає вдвічі. Ми працюємо як із юридичними, так і з фізичними особами. На рахунку компанії також багато виконаних проектів із встановленням прихованої проводки у дерев’яних будинках . Наші фахівці швидко та якісно виконають електрифікацію виробничих цехів, квартири, офісу.