Як обрати вакуумний стимулятор?

Сучасний світ товарів для дорослих пропонує величезну кількість іграшок для сексу і мастурбації. У середині 2000-х років з’явилися безконтактні стимулятори для клітора, і тепер кожний другий бренд пропонує свої версії цих секс-іграшок. У цій статті ми допоможемо вам визначитися з вибором в залежності від того, що і як вам подобається — бюджетні або преміум іграшки, з вібрацією чи без, і навіть з можливістю смарт-керування через мобільний застосунок.

  1. Найбільший вибір бюджетних вакуумних стимуляторів пропонує німецький бренд Сатісфаєр. Серед них є модель Satisfyer Love Breeze у трьох кольорах — помаранчевий, жовтий і блакитний. Корпус виготовлений з якісного ABS-пластику, а розтруб — з м’якого і безпечного силікону. Дві кнопки управління дозволяють вмикати і вимикати іграшку, а також переключати 11 режимів вакуумної стимуляції. Зарядка відбувається через магнітний USB-кабель, що йде в комплекті без адаптера. Якщо вам хочеться одночасно спробувати вакуумну і вібростимуляцію, зверніть увагу на вакуумні вібратори Satisfyer Sugar Rush у мінімалістичному дизайні, Satisfyer Pearl Diver з ребристою поверхнею, або Satisfyer Cutie Heart у вигляді сердечка. Усі три моделі мають по 2 незалежні моторчики, тому вакуумну стимуляцію і вібрацію можна використовувати як разом, так і окремо.
  2. Якщо у вас ніколи не було смарт-іграшки для сексу і мастурбації, зверніть увагу на SVAKOM Pulse Union у фірмовому фіолетовому кольорі. Цей безконтактний стимулятор клітора має 5 режимів посмоктування і 5 режимів інтенсивності, а безплатний мобільний застосунок дозволяє керувати іграшкою з будь-якої точки світу. До речі, якщо ви часто подорожуєте, функція Travel Lock стане у нагоді — заблокуйте інтимний девайс від випадкового натискання кнопок під час подорожі. Для фанатів канадського бренду We-Vibe можемо порадити вакуумний стимулятор We-Vibe Melt — поєднання запатентованої технології Pleasure Air від німецької компанії Womanizer та інноваційної інженерії від канадців We-Vibe. До того ж, компактний розмір та ергономічна форма дозволяють використовувати девайс як самостійно, так і під час сексу з партнером чи партнеркою для додаткової стимуляції клітора.
  3. Окремо хочеться відзначити, що в магазині LOVESPACE (https://lovespace.ua/uk/) ви можете знайти відомий шведський бренд преміум-іграшок для сексу LELO, а саме їхні звукові стимулятори — Sona 2 Cruise та Enigma. Обидві іграшки використовують звукові імпульси, що резонують глибоко у внутрішній частині клітора і дарують неймовірні відчуття. Унікальна технологія Cruise Control зберігає потужність моторчика, що дозволяє йому не втрачати інтенсивність стимуляції, коли ви щільно притискаєте іграшку до тіла саме перед оргазмом. А LELO Enigma поєднує в собі функції звукового стимулятора Sona для безконтактного впливу на клітор і класичного вібратора — гнучка вібруюча частина стимулює піхву і точку G.

Безконтактні кліторальні іграшки з вакуумною та звуковою стимуляцією — це новий погляд на задоволення. Такі девайси дозволяють займатися сексом і мастурбацією стільки, скільки вам захочеться, адже після оргазму з ними клітор зберігає чутливість і готовий до нових вражень. А для того, щоб зробити сексуальний досвід максимально приємним, використовуйте лубрикант на водній основі.