Рейтинг найнебезпечніших авто ТОП-5

Незважаючи на те, що автомобілі надають нам зручність та мобільність, вони також можуть бути небезпечними для водіїв, пасажирів та інших учасників дорожнього руху. Існують автомобілі, які мають низький рівень безпеки, і вони можуть стати причиною серйозних аварій та травм. У цій статті ми розглянемо рейтинг найнебезпечніших авто, які потрібно уникати, якщо ви плануєте купити автомобіль.

  1. Chevrolet Spark є одним з найбільш небезпечних автомобілів на ринку, згідно з організацією з оцінки безпеки дорожнього руху. Цей автомобіль має погані результати у випробуваннях на зіткнення, тому його краще уникати.
  2. Kia Rio Kia Rio також не отримала високу оцінку випробувань на зіткнення. Цей автомобіль має погані результати з бічного зіткнення, тому він не є безпечним вибором для водіїв.
  3. Nissan Versa Nissan Versa також входить до списку найнебезпечніших автомобілів. Цей автомобіль має погані результати випробувань на зіткнення та забезпечує низький рівень безпеки для водіїв та пасажирів.
  4. Mitsubishi Mirage Mitsubishi Mirage є ще одним автомобілем, який потрібно уникати. Він має погані результати випробувань на зіткнення та забезпечує низький рівень безпеки.
  5. Ford Fiesta Ford Fiesta також не є безпечним автомобілем. Цей автомобіль має проблеми з зіткненнями з препятствиями та з бічним зіткненням, тому він потребує обережності на дорозі.