Боєць ЗСУ розповів про стан справ у Бахмуті

“Бахмут зараз, як блокада, х*й зайдеш і х*й вийдеш”, пише у своєму ТГ-каналі український захисник “ПередовичОк”.

“Але, хоча є деякі проблеми, ми тримаємося, точніше намагаємося, по Забахмутці – все, майже кінець, є позиції, де ще тримаються хлопці, але, без варіантів, відходять. Не втримали. Але нічого страшного немає, все добре, хвилюватися немає сенсу” “, пише воїн.

За іншими напрямками, стверджує він, більш менш стабільно, “десь маємо успіхи, наприклад на півночі, є просування з нашого боку, але така там ситуація, що завмерла на одному місці, не ми, ні нас не можуть вибити, але, це можна вважати за цієї ситуації більш менш хороша новина ” .

Військовослужбовець спростував чутки, що “бігають” інтернетом, що всі боєздатні бригади були виведені з Бахмута, залишилися тільки ті, хто захотів добровільно.

“Що ж, когось вивели дійсно, під покровом ночі, але, не тому що страшно чи ще щось – ні, просто є така зараз потреба. Боєздатні бригади досі тут, усі готові, гірше вже не буде, ми не дамо росіянам оточити місто чи вивести війська України. Думок про здачу Бахмута ми навіть не тримаємо у своїй голові. І й вам не раджу”.

Також український воїн звернувся до молоді, яка зараз відпочиває і вважає, що війна обійде їхньою стороною:

“Хлопці, них * я так не буде, просто прохання, замість пити пиво за гаражами, займіться спортом, підкачайте спину, ноги, руки і трохи покращіть свою дихальну систему. Пам’ятайте ці слова, це може врятувати вам життя”.

Все добре, потроху тримаємось, додав він.