Intel натякнула на швидкий вихід Windows 12

Корпорація Microsoft готується до прем’єри неанонсованої програмної платформи Windows 12. Про це стало відомо від інсайдера @leaf_hobby.

Він розкрив в Twitter деталі проекту Inter Meteor Lake. Чіпи з цієї лінійки будуть підтримувати нову операційну систему. Назва Windows 12 в технічній документації використовує сам чіпмейкер. Пізніше інсайдер видалив твіт, проте інформація про швидкий вихід Windows 12 пішла в світ завдяки журналістам мережевого видання VideoCardz.

Офіційно строки виходу нової ОС корпорацією Microsoft не оголошувалися. Однак відомо, що в Windows 12 будуть інтегровані рішення штучного інтелекту. Софтмейкер зі США вже встиг додати пошуковик Bing з вбудованим ChatGPT в Windows 11.

Оскільки компанія Intel натякає на скорий вихід Windows 12, можна припустити, що корпорація Microsoft планує презентацію ОС в найближчому майбутньому. Водночас, офіційна інформація від компанії Microsoft не надходила, тому поки можна говорити тільки про неофіційні натяки на майбутній вихід ОС.

Нещодавно корпорація Microsoft представила Windows 11, яка вже знайшла своїх прихильників. Тепер з огляду на інформацію про можливий вихід Windows 12, користувачі можуть очікувати на ще більш розвинуту ОС з новими технологіями та функціями.