Тепла електрична підлога: переваги системи та де можна недорого купити?

Електрична тепла підлога – це комплекс пристроїв для нагрівання поверхні підлоги. Система встановлюється під підлогою та забезпечує рівномірний розподіл тепла в приміщенні.

Якщо вас цікавить закупівля обладнання для електричної теплої підлоги на клієнтському об’єкті або для свого житла, в онлайн-каталозі “Elektrokonyk.com.ua” представлений великий вибір обладнання. Зберіть необхідний комплект пристроїв та супутніх товарів для монтажу надійної та ефективної системи опалення у будинку чи квартирі.

Переваги системи тепла підлога

Економія енергії

Один з основних плюсів електронної теплої підлоги полягає в економії енергоспоживання в порівнянні з іншими системами опалення. Це з тим, що тепло прямує у приміщення – з-під підлоги, тобто. Поступово прогрівається повітря в приміщенні. Система також дозволяє знизити витрати на опалення та скоротити рахунки за електроенергію.

Якісне повітря

Електрична тепла підлога не вимагає установки повітрообмінних систем, оскільки тепло передається безпосередньо в приміщення. Це дозволяє уникнути поширення пилу та алергенів, які можуть накопичуватися в кондиціонерах або вентиляційних системах.

Комфорт та затишок

Електрична тепла підлога створює комфорт та затишок у кожному приміщенні квартири чи будинку: можна ходити босоніж, сидіти на підлозі. Крім того, тепла підлога не створює жодного шуму, у порівнянні з казанами або роботою електрообігрівачів.

Довгий термін експлуатації

Електрична тепла підлога виготовляється з якісних матеріалів, які не піддаються корозії. Це означає, що система може прослужити багато років без заміни чи ремонту. Крім того, тепла підлога не вимагає додаткового обслуговування і практично не схильна до поломок.

Однак, якщо ви вперше встановлюєте систему, ознайомтеся з рекомендаціями щодо експлуатації.

Вибір обладнання для теплої підлоги

  • Тип теплої статі. Існує кілька типів теплої підлоги: водяні, електричні та інфрачервоні. Кожен тип має свої переваги та недоліки. Тому важливо вибрати систему (комплекс обладнання), яка оптимально підходить для вашого будинку та особистих уподобань.
  • Потужність обладнання. Потужність обладнання теплої підлоги повинна відповідати площі приміщення, яке потрібно обігріти. У новій системі обов’язково має бути терморегулятор для налаштування оптимальної температури повітря в приміщенні (оптимальної температури нагрівання теплоносія).
  • Якість обладнання. Вибирайте обладнання від відомих виробників. Такий вибір гарантує довговічність та надійність експлуатації.

Електрична тепла підлога є одним із найбільш ефективних та комфортних способів обігріву житла. При виборі обладнання для теплої підлоги слід враховувати тип теплої підлоги, потужність та якість обладнання, а також вартість встановлення та обслуговування. Вибирайте обладнання у надійному інтернет-магазині “ELEKTROKONYK”.