У ЗСУ розповіли про моторошну тактику атак росіян під Бахмутом

Армія рф продовжує спроби захопити Бахмут Донецької області і штурмують позиції ВСУ. Про це в ефірі 24 каналу заявив командир роти 92 ОМБр Юрій Федоренко.

Військовий уточнив, що українські військові наносять удари по штурмових діях російської армії:

«Наші бойці тримають сектор і за можливості наносять удари на штурмові дії, щоб відкинути противника від Бахмута і оточуючих місто шляхом повідомлень, які ВСУ використовують для постановки всього необхідного і ведення бойових дій».

Також воений додав, що росіяни на Бахмутському напрямку застосовують живу силу, а бронетехніку майже не:

“Серед них є група “копателей”, завдання яких не тільки нанести удар по позиціях ВСУ, але тільки максимально близько підпустити, щоб підготувати позицію, на потім зайдуть штурмовики. Оттуда штурмовики виконують ударно-штурмові дії по нашим позиціям”.

Федоренко розповів, що ВСУ, коли знищують групу “копателей”, то нова група “искателей”, що знаходиться на позиції, пропонується тілами вбитих росіян і починає далі закапуватися:

“Використовують цей резерв, тому що він поки не заканчується і в найближчий час заканчуватися не буде. Але на деяких відрізках супротивник знизив інтенсивність застосування броньованої техніки, зокрема, артилерійських засобів”.