Як обміняти USDT на гривню з карткою Монобанку

Tether (USDT) – це стабільна криптовалюта (стейблкоїн), що прив’язана до американського долара. Саме тому ця монета користується неабиякою популярністю. Купити Tether (USDT) можна на криптовалютних біржах, в онлайн-сервісах та офлайн-обмінних пунктах.

Як вивести Tether (USDT)

Виведення криптовалюти здійснюється без обмежень. Українська банківська система дозволяє вхідні перекази на картки в гривні або в іншій валюті. Таким чином, можна здійснити обмін usdt на uah з карткою monobank трьома способами:

  • На криптобіржах. Підійдуть майданчики з функцією P2P. Щоправда, за угоду доведеться заплатити високу комісію.
  • В онлайн обмінниках. При виборі обмінника варто проаналізувати курс обміну на різних ресурсах та почитати відгуки.
  • Через телеграм-боти. Оперативно, але не надійно. Треба остерігатись шахраїв. Краще за все користуватись ботами, які вже перевірені друзями чи знайомими.

При зарахуванні грошей на картку “Для виплат” списується комісія в сумі 0,5% від суми переказу, а при знятті готівки комісія не стягується. Поповнення картки “Універсальна” відбувається без комісії, а от при знятті готівки доведеться сплатити 1 % комісійного збору.

Порівняння способів обміну Tether 

Здійснити обмін Tether (USDT) на фіатну валюту можна у будь-який час без жодних фінансових ризиків. Розглянемо більш докладніше різні способи обміну Tether (USDT) на гривню.

Обмін на біржі

Популярністю користуються великі централізовані біржі, такі, як Binance, WhiteBIT та Bybit. На біржах можна не тільки купувати та продавати криптовалюту, а й торгувати криптомонетами.

Обмінники криптоактивів

Більшість віддає перевагу криптовалютним обмінникам. Існує багато обмінних платформ, на яких можна обміняти безліч криптовалют. Спеціальні моніторингові платформи дають їх порівняльний аналіз, включаючи курс, ліміти обміну, резерви валют та інші опції. Вони можуть працювати в ручному або в автоматичному режимі.

Електронні платіжні системи

PayPal, Payeer, Perfect Money – ці платіжні системі зручні для виведення Tether (USDT) на картку Монобанку чи іншого українського банку або інший платіжний інструмент, проведення обмінних операцій, поповнення біржового рахунку або навіть оплати за послугу чи товар.

Криптомати та офлайн-обмінники

У деяких містах України є спеціальні термінали, що працюють з криптовалютою. Щоб купити або продати крипту, потрібно пройти ідентифікацію за QR-кодом, відбитком пальця або телефонним номером. В них можна обміняти Tether (USDT) на гривню. Також можна здійснити обмін в офлайн-обмінних пунктах від перевірених компаній.