Вигідні тарифи на підключення домашнього інтернету

Швидкість – один з основних показників якісного інтернету. Це важливо для всіх користувачів, особливо мешканців великих міст, таких як Київ. Саме в столиці фіксується величезний попит на послуги надійних і сильних інтернет-провайдерів, здатних провести домашній інтернет з високою швидкістю і забезпечити його безперебійну роботу. Це пояснюється тим, що збільшується кількість людей, які працюють, навчаються віддалено, мають потребу в якісній мережі для завантаження великих файлів, проводять відеотрансляції, виконують інші дії з використанням всесвітньої мережі. Щоб підключити домашній інтернет, звертайтесь до надійного провайдера UTELS.

Який тариф обрати?

Для своїх абонентів компанія UTELS розробила гнучкі, ретельно продумані тарифні плани для різний категорій споживачів. Це дозволяє підібрати найбільш вигідні умови відповідно до своїх потреб і з урахуванням додаткових опцій.

Для тих, хто не потребує великої швидкості, доступний тарифний план Econom зі швидкістю 50 Мбіт/с і щомісячною платою 209 грн. та Standart на 100 Мбіт/с за 239 грн/міс.

Скориставшись пакетом Premium, нові абоненти можуть підключитися до мережі зі швидкістю UA-IX 100 Мбіт/с з додатковими пропозиціями і вигідним тарифом. Отримати пакет всього за 159 грн/міс можна саме зараз. Абонентам також стає доступною опція підключення інтерактивного телебачення без будь-якої додаткової плати.

Абонентам, які потребують найвищих параметрів мережі, варто розглянути тариф Gigabit – на сьогодні це найвигідніша пропозиція, яка діє тимчасово, тому варто поспішати з підключенням:

  • швидкість 1 Гбіт/с;
  • статична IP адреса;
  • Back Resolving IP адреси;
  • інтерактивне телебачення UTELS.TV;
  • технологія підключення GPON з використанням волоконно-оптичного кабелю що забезпечує роботу інтернету навіть при відключеннях світла.

Для вирішення будь-яких питань, пов’язаних з роботою інтернету, компанія UTELS забезпечує online підтримку цілодобово 24/7. Тому кожен клієнт може розраховувати на позитивний результат максимально оперативно.

Новим абонентам пропонується підключення інтернету всього за 1 гривню. Потрібно тільки внести наперед абонплату за 3 місяці. Це дійсно вигідна пропозиція, якою варто скористатися, щоб зекономити кошти.

Акції для всіх

Наявність акційних пропозицій – це показник гнучкості провайдера, великої конкуренції на ринку телекомунікаційних послуг і вимога часу. Компанія UTELS активно розвивається, розширює зону свого покриття і щодня приєднує велику кількість нових абонентів. Клієнти охоче користуються цікавими спеціальними пропозиціями, щоб зекономити, отримавши якісні послуги надійного інтернет-провайдера.

Для нових і постійних абонентів діють наступні акції:

  • “Тестдрайв”;
  • “Легкий перехід”;
  • “Запроси сусіда”;
  •  “Ремонт”;
  • “Програма лояльності 10+2”;
  • “Старт” і ін.

Вся необхідна інформація щодо цих пропозицій є на сайті utels.ua на сторінці “Акції”. Не зволікайте, що скористатися найкращими умовами, які діють протягом обмеженого періоду часу. На сторінці https://utels.ua/ ви знайдете вичерпну інформацію про актуальні знижки, які діють саме зараз.

Однією з найбільш серйозних проблем сьогодні є тимчасові відключення світла. З цим ви не зіткнетеся, якщо скористаєтеся підключенням інтернету по технології GPON від UTELS. Застосування волоконно-оптичного кабелю забезпечує безперебійну роботу мережі. 

Ця опція доступна для тих, хто підключає пакети послуг Premium, Gigabit.

Сучасні рішення дозволяють втілювати в життя, здавалося б, нереальні завдання і протистояти серйозним викликам сьогодення.