Відомий IT-спеціаліст і меценат – Андрій Міщенко

Andrii Mishchenko – професіонал своєї справи, який вже багато років користується заслуженим авторитетом в області ІТ-індустрії. Девелопер з командою фахівців найвищого рівня займається розробкою різноманітних програмних рішень. Бізнесмен зайнятий в декількох сферах сучасних технологій. Міщенко тісно співпрацює з відомими компаніями, справжніми гігантами зі світовим іменем. Його клієнти – успішні підприємці з усіх куточків земної кулі, а це сприяє отриманню нових знань та ще більшому професійному росту.

Кожен потенційний клієнт, вивчивши портфоліо, може близько познайомитися з роботами Андрія Міщенка і його команди, наприклад, з передовими рішеннями на базі Dynamics AX і 1С. Однак основною сферою діяльності залишається програмування на мові Python. Так, в портфелі присутні парсери сайтів, актуальні і незвичні рішення у сфері арбітражу трафіку, які дозволяють зробити бренд замовника більш впізнаваним та відомим.

Фахівці компанії готові виконати будь-якої складності та обсягу. Люди, яким довелося працювати з Mishchenko, відзначають неабиякий професіоналізм, адекватні ціни, оперативність і миттєвий результат від реалізації розроблених командою рішень.

Віднедавна Андрій зайнявся ще одним видом бізнесу, який не має нічого спільного з інформаційними технологіями. Підприємець відкрив у Києві автосервіс повного циклу Podium Car Center. Тут власники автомобілів будь-яких марок можуть замовити технічний огляд і скористатися послугами лакування та фарбування ТЗ. Podium Car Center також допомагає клієнтам з покупкою автомобільних запчастин.

СТО має штат справжніх професіоналів, за плечима котрих багаторічний досвід роботи в цій сфері. На базі СТО функціонує автомийка, де виконують клінінг салону і комплектуючих. Є кімната відпочинку з безкоштовним Wi-Fi і великим телевізором.

Міщенко постійно вдосконалюється і з задоволенням допомагає перспективним новачкам з цікавими ідеями відкрити свою справу. Підприємець готовий розглянути будь-який старт-ап і простягти руку допомоги у розвитку молодого бізнесу. Не забуває він і про благодійність, тому регулярно влаштовує цікаві акції. До Дня захисту дітей минулого літа, наприклад, сотні київських дітлахів отримали на вулицях і площах міста іграшки, на які бізнесмен витратив 300 тисяч гривень.