Smoky Dogg – якісні товари для куріння

Smoky Dogg, раніше відомий як ImperiaUA, є новим онлайн-магазином, який реалізує товари для курців. Магазин створювали спеціально для любителів куріння та експертів у виробництві саморобних сигарет та пов’язаних з цим аксесуарів.

Цей онлайн-ресурс для курців пропонує весь необхідний асортимент для ручного виготовлення сигарет: пристрої для виготовлення самокруток, гільзи, фільтри, ароматизатори, папір для сигарет та, звичайно, високоякісний ароматний тютюн.

Виготовлення самокруток своїми руками дає можливість експериментувати з різними видами тютюну та ароматизаторами, а також використовувати унікальних аксесуарів для куріння. Все це дозволяє любителям паління насолоджуватися процесом та відчувати розслаблення, а також бути впевненими у якості власноруч створених виробів.

Trafica-Hurt

Компанія Trafica-Hurt, яка є співзасновником бренду Smoky Dogg, була заснована в 2007 році і базується в Любліні, Польща. Вона має довготривалі зв’язки з польськими виробниками та імпортерами європейських брендів завдяки своїй тривалій роботі на польському ринку. На українському ринку компанія працює більше трьох років і має українських бізнес-партнерів, які є співвласниками Smoky Dogg.

Спеціалізований веб-магазин Smoky Dogg має широкий вибір товарів, які задовольнять потреби навіть найвибагливіших покупців, включаючи продукцію від відомих брендів аксесуарів для куріння, таких як SILVER STAR, GULIWER, KORONA, SMOKING, Gizeh, OCB, Dark Horse, Golden filter, Flarus, RAW, MASCOTTE, VAUEN, ZIPPO.

Smoky Dogg також забезпечує можливість замовлення продуктів, які наразі не доступні в їхньому асортименті, але є у польській компанії Trafica-Hurt. Спеціалісти пропонуюють доставку таких товарів з Польщі.

На сайті Smoky Dogg можна знайти повну інформацію щодо замовлення, доставки та оплати. Також можете скористатися функцією порівняння товарів від різних виробників. Мінімальна сума замовлення становить 250 грн, а для замовлень від 1500 грн компанія пропонує безкоштовну доставку. Доставка по Україні здійснюється через кур’єрські служби, з якими Smoky Dogg уклала договори.