В Газі розпочалися бої між ізраїльською армією і бійцями ХАМАСу

Ізраїльська оборонна армія продовжує наземну операцію в газовому секторі, бійці протягом ночі вразили цілі радикалів, земельні одиниці воюють у кількох районах, включаючи Еш -Шуджію на півдні міста Газа, а також Бейт Хануун в північній частині анклаву.

Про це повідомляє армійська прес-служба ЦАХАЛу.

“Операція ІДФ триває в газовому секторі. Бійці ВВС вночі вразили терористичні предмети та терористів, а сухопутні війська продовжували боротьбу в різних місцях. Війська ІДФ вступили в бій з терористичною камерою в школі в школі в Еш -Шужай., В результаті якого загинули всі терористи, після чого військові проводили обшуки на шкільній території та знайшли кілька штурмових гвинтівок АК -47 у класах, гранатах та боєприпасах “, – йдеться у повідомленні.

“Під час оперативних дій у районі міста Бейт -Хан (на вулиці Газа] військовослужбовці ІДФ вдарили по терористах, які звільнили їх зі школи Бапора (Близькосхідне агентство ООН, щоб допомогти палестинським біженцям та Організація роботи) та мечеть “, – сказала преса також у пресі-сервісі.

“В Еш -Шуджії підрозділи DSAL знайшли та знищили тунельну шахту, яка була частиною обширного підземного тунельного маршруту”, – продовжили військові, зазначивши, що “також було виявлено додатковий вал з ліфтом”, і велика кількість У ній знайдено зброю “. “Солдати ІДФ також виявили загін терористів, озброєних протитанковими ракетами, що наближаються до військ в районі Еш-Шуджі. Сервіс додав.

Джерело