У Москві горить завод з виробництва літаків “МіГ”

У столиці держави-агресора рф Москві горить штаб-квартира “Російської літакобудівної корпорації “МіГ””, де виготовляють та ремонтують літаки марки МіГ. Про це повідомляє російський Telegram-канал Baza у вівторок, 12 лютого.

За попередніми даними, пожежа виникла в реконструйованому цеху, прибудованому до діючого корпусу заводу на Ленінградському проспекті.

“За даними “Бази”, загоряння сталося на 2 і 3-му поверхах будівлі – причина пожежі поки залишається невідомою. Площа пожежі – 70 квадратних метрів. Наразі проводиться евакуація. До місця події їде кілька пожежних бригад: є ризик переходу вогню і на інші будівлі заводу”, – йдеться у повідомленні.

З відкритих джерел відомо, що цей завод є підприємством повного циклу, що об’єднує в собі всі аспекти конструювання, виготовлення, підтримання та ремонту літаків марки “МіГ”. Він виготовляє винищувачі-перехоплювачі, багатофункціональні бойові літаки, зокрема МіГ-29К/КУБ, МіГ-29М/М2 і МіГ-35, навчально-тренувальну техніку, а також легкі літаки загального призначення.