Чому Вашій компанії потрібен SEO у 2024 році?

 

Якщо ви берете до уваги інвестиції в оптимізацію сайту в пошукових системах (SEO), може бути важко прийняти рішення про те, куди витрачати гроші, зокрема коли маркетингові плани витрат завжди жорсткі. Тим не менш, компанії, які роблять просування сайтів та їх оптимізацію під пошукові системи можуть принести велику користь вашій організації.

Чому SEO має вирішальне значення для вашої послуги?

Незалежно від того, які товари або послуги ви продаєте в інтернеті, на даний момент ви можете скористатися зростаючим різноманіттям користувачів Інтернету в пошукових системах. Використання SEO для підвищення результатів видачі в пошуковій системі вашої компанії – найкращий спосіб досягти цих потенційних клієнтів саме тоді, коли вони шукають вас.

Оптимізація під пошуковою системою – це тривалий підхід, який, безсумнівно, принесе вам довготривалі переваги. Є багато власників послуг, а також фірм, які починають оптимізувати сайт під пошукові системи, а через місяць-два вони просто здаються і заявляють: “SEO не працює” або “Ми не отримали результатів, які ми вимагали”

Дуже важливо знати, що ви побачите результати приблизно через 6-12 місяців. Для деяких це може здатися довгим терміном, але якщо все зробити правильно, це, безумовно, збереже ваш сайт на найвищих позиціях пошукової видачі, а отримані результати можуть тривати роками.

Якщо у вас є бізнес протягом тривалого часу, тоді ви точно знаєте, наскільки важливо підтримувати свій портфель замовлень, а також проводити конверсії. Наявність результатів пошуку є одним із найкращих способів отримати надійний потенційних клієнтів щомісяця. SEO може допомогти вам, пропонуючи видимість у SERP, але це вимагає часу та зусиль.

Щодо SEO, існує безліч аспектів, які потрібно враховувати. Вам потрібна компетентність, а також життєздатна стратегія для досягнення успіху в оптимізації сайту під пошукові системи.

 

Збільшення трафіку високої якості

Справді, більше трафіку не дорівнює більшій кількості конверсій, але наприкінці дня коефіцієнт конверсії ніякий, якщо у вас немає кого конвертувати. По суті ви не можете рости, якщо у вас немає трафіку.

Застосовуючи такі методи SEO, як структурування веб-посилань, введення каталогів, веб-аудит, оптимізацію під ключові слова, побудова посилань, а також аналітику, стає простіше залучити відповідний трафік, а це наприкінці покращує продаж на вашому сайті. /p>

Зі зростанням мобільних пристроїв SEO стає життєво важливим для малих компаній

Минули часи, коли людям потрібно було почекати, поки вони дістануться вдома, перш ніж користуватися комп’ютером, щоб щось шукати в Інтернеті. Оскільки мобільні пошукові запити зараз перевершують настільні комп’ютери, навіть більше людей, ніж будь-коли, досліджують у русі. Це фантастика для малого бізнесу, оскільки вказує на те, що люди шукають речі в режимі реального часу на місцевому рівні та готові зробити покупку.

Скажімо, хтось перебуває у службовій поїздці у вашому районі, або гуляє містом, коли вирішить, що вони мають настрій для кави. Все, що потрібно зробити цій людині, – це ввести “кав’ярню поряд зі мною” прямо у свій мобільний інтернет-браузер, і вони знайдуть усі результати з району. Для менших регіональних кафе це створює можливість залучити нових клієнтів за допомогою Google карт. Це свідчить про те, що люди можуть не тільки знайти їх у режимі он-лайн, а й пішки в реальному часі.

За допомогою локальної оптимізації ви ставите свою невелику компанію на радари людей, які є вашими відповідними споживачами та готові швидко зробити вибір для покупки.

Оптимізація під пошукові системи нікуди не йде

Раніше клієнти дізнавалися про товари та послуги за допомогою рекламних акцій на радіо, телебаченні, а також через друковану рекламу. Хоча деякі люди можуть прагнути повернутися до «менш складних» днів, насправді це навряд чи станеться.

Інтернет-магазини, як і пошук, тут, щоб залишитися. Компанії, ймовірно, будуть продовжувати розвиватися та зростати, і SEO також буде змінюватися. Потрібно почати інвестувати зараз, щоб ви налаштували свою компанію на успіх у найближчому майбутньому.