Що подарувати коханій дівчині на 8-ме березня, або інше свято

Немає такого чоловіка, який відразу розуміє, що потрібно подарувати дівчині на те чи інше свято. В даній статті я допоможу Вам та поділюсь ідеями, які хотіла б отримати кожна дівчина!

1. Подарунок для захоплень та хобі

Гадаю, що кожна дівчина має своє захоплення, яким вона приділяє свій вільний час. Ваша друга половинка полюбляє готувати, малювати, читати книги, вишивати, вʼязати, доглядати та вирощувати кімнатні рослини чи можливо займатись спортом?
Тоді доречно було б подарувати, щось що повʼязує з її захопленнями.

2. Подарунок для створення домашнього затишку

Друга половинка – це завжди про тепло, затишок і комфорт. В даній категорії підійдуть такі товари, як арома свічки, плед, красивий халат, домашні тапочки, піжама чи домашній костюм, мʼяка іграшка, а також кімнатні рослини, які додадуть ще більше життя та енергії.

3. Романтичний сюрприз

На початковому етапі стосунків, подарунок з цієї категорії буде найкращий. Адже сюди можна віднести гарну композицію квітів але не «банальні червоні троянди», а з міксом рідкісних квітів. Крафтовий набір солодощів, кошик з екзотичних фруктів тощо.

Також до цієї категорії можна віднести інтимну атмосферу зі своєю другою половинкою. Подарувавши їй набір сексуальної та еротичної білизни, настільні ігри для дорослих, масажні олії та свічки, збуджуючі змазки для жінок, парфуми з феромонами або щось із секс-іграшок. Такі товари можна підібрати в інтим-магазинах, по типу https://e-sex-shop.com.ua/. Ці речі допоможуть розбудити сексуальну уяву та подарувати лише задоволення.

Вибір романтичних подарунків величезний, тому тут можна підібрати на будь-який смак і бюджет.

4. Емоції чи враження

Подарувавши коханій дівчині можна організувавши побачення на криші ресторану з гарним виглядом на місто/море/гори, драйвове побачення на картингу чи баггі, парний масаж чи похід в джакузі, побачення прогулянки на конях чи організувавши фотосесію Love Story, після якої емоції не тільки запамʼятаються надовго, а і залишаться в спогадах на сторінках фотоальбому чи соціальних мереж.

5. День краси

Всі дівчата хочуть бути завжди красивими та доглянутими. Відправивши її в салон краси, майстри попрацюють на зовнішнім виглядом красуні. Гарний вигляд жінки – це завжди про впевненість, гарний настрій та море компліментів. Впевнена, такий подарунок оцінить кожна дівчина!

6. Техніка по догляду за собою

Отже, продовжуючи тему краси. Пропоную ще подарувати техніку за допомогою якою дівчині буде легко та швидко доглядати за собою дома. Це може бути фен, стайлер, випрямляч, плойка, електроепілятори, набори для манікюру та педикюру тощо.

7. Ювелірні прикраси

Дівчата часто змінюють прикраси під стиль одягу, тому подарувавши такий подарунок вона точно буде задоволена. Варіантів вибору безліч: сережки, ланцюжок, кольє, підвіски, браслети… А для більш сміливішого подарунку – даруйте обручку, якщо готові зробити пропозицію руки та серця!

8. Аксесуари

Сюди відносяться всі товари, які доповнюють образ та стиль. Насамперед це сумки, клатчі, рюкзаки, головний убір, ремінь, гаманець тощо.

9. Дрібнички

Спостерігаючи за своєю другою половинкою завжди можна помітити, що їй хотілось би новий записничок з ручкою, дзеркало з підсвіткою для макіяжу, новий чохол, чашку чи магніт з вашими спільними фото тощо. Буває так, що маленькі подарунки приносять найбільше задоволення і може стати найціннішим!

10. Сертифікат

Не приглянувся жоден варіант? Не знаєш розміру, стилю, вподобань та маєш ще купу питань та вагань? Тоді подаруйте сертифікат і вона сама обере правильний варіант!
Подарунковий сертифікат на ювелірну прикрасу, в салон краси, на косметику, на техніку… на будь-який варіант з вище наведених прикладів.
Памʼятайте, що будь-яка увага важлива для жінки так і важливо емоції з якими ви даруєте подарунки.

Бажаю удачі!