У столиці Вірменії озброєні люди увірвалися до відділку поліції

Невідомі озброєні люди увірвалися до ділянки поліції, розташованої в адміністративному районі Нор-Норк у Єревані (Вірменія).

Додаткові сили поліції, машини швидкої допомоги та екстрених служб прибувають до поліцейської дільниці. На місце події також прибули бійці сил спецпризначення поліції Вірменії.

На даний момент територія оточена. Вірменські ЗМІ повідомляють, що один із невідомих тримає в руках предмет, схожий на гранату. Він з’явився у дверях з вимогою відставки прем’єр-міністра Вірменії Нікола Пашиняна і знову втік у будівлі.

Прес-секретар МВС Вірменії Нарек Саркісян підтвердив цю інформацію. За його словами, двоє з трьох поранених у поліцейську дільницю внаслідок вибуху їх гранати.

“Нападників було троє, двоє з них було поранено внаслідок вибуху своєї ж гранати. Один ще залишається в ділянці. Вживаються заходів, щоб його знешкодити”, – сказав він.

Ніхто з поліцейських, за попередніми даними, не постраждав через напад. Глава поліції Вірменії прибув на місце події і веде переговори з озброєним чоловіком, який там перебуває.