Як стати власником облігацій внутрішньої державної позики і гарантовано отримати прибуток

Останнім часом від відомих економістів, фінансових аналітиків та публічних діячів усе частіше можна почути заклик інвестувати в державні облігації. Раніше таким способом заробляли і захищали дохід вкладників лише банківські установи. Схема була простою — гроші вкладників використовувалися для придбання державних цінних паперів. Зараз цей інструмент став доступним для всіх. Але не кожен знає про те, що таке ОВДП і як скористатися цим механізмом отримання прибутку.

Що таке державні облігації і які їхні переваги

Облігації внутрішньої державної позики — цінні папери, випущені Міністерством фінансів України. Простими словами, держава позичає у вкладника на якійсь час гроші, сплачує за це відсотки і врешті повертає взяту суму.

Для потенційного інвестора цей варіант може бути привабливим, оскільки:

  • заощадження надійно зберігаються під державною гарантією виплати інвестицій і повернення всієї суми;
  • забезпечується рівень доходності, який триватиме 5-7 років:
  • відсотки та інші виплати більше, ніж можна отримати за депозити в банках;
  • цінні папери дозволено перепродати, на відміну від банківських вкладів;
  • на них не треба сплачувати податки з доходу фізичних осіб і військовий збір.

Інвестування у державні облігації приваблює клієнтів тим, що в них безпечніше вкладати гроші, ніж у нерухомість, банківські вклади чи власний бізнес.

Де і як можна придбати ОВДП

Одним із найбільш простих надійних способів придбання держоблігацій у національній валюті, доларах або євро є співпраця з інвестиційними компаніями. Однієї з таких потужних організацій в нашій країні є «Фрідом Фінанс Україна», яка є частиною всесвітньо відомої Freedom Holding Corp.

Зараз компанія пропонує вигідні умови придбання облігацій внутрішньої державної позики. Наприклад, це лояльні терміни. Кожна фізична особа може купити цінні папери мінімально на 6 місяців і максимум на 7 років. Гарантуються щомісячні виплати. І головна перевага цієї інвесткомпанії в тому, що на відміну від інших вона пропонує стартову суму для інвестицій — 11,5 тис. грн або доларів США. Зниження порогу входу дозволяє скористатися привабливим фінансовим механізмом багатьом українцям. Фахівці вважають, що для отримання суттєвого прибутку сума інвестицій має бути від 200 тис. грн.

Інвестувати у держоблігації за допомогою спеціалістів «Фрідом Фінанс Україна» цілком реально за декілька кроків:

  • зв’язатися з експертами компанії за допомогою форми зворотного зв’язку на сайті;
  • відкрити рахунок у цінних паперах. Для клієнтів «Фрідом Фінанс Україна» усі ці послуги є безкоштовними;
  • оформити договір на проведення операцій з держоблігаціями. Фактично ви доручаєте компанії здійснювати купівлю продаж цінних паперів;
  • визначитися з обсягом власних інвестицій і придбати ОВДП;
  • отримувати щомісячний дохід.

На останньому етапі можна звернутися до інвестиційного консультанта, який запропонує зручний для вас графік виплат на весь період перебування облігацій у власності.