Що таке токен Metaverse.Network Pioneer coin (NEER)?

Bit.Country Pioneer (NEER) – перший у своєму роді застосунок, який був децентралізований та створений на основі системи блокчейну. Користуючись Bit.Country, ви маєте змогу користуватись блокчейном першого рівня. Не треба мати жодних технічних навичок чи освіти, щоб отримати доступ до блокчейну. Завдяки Metaverse.Network, він доступний будь-якому користувачу.

Блокчейн засновується на субстраті, який був створений на замовлення. Він доступний для кожного проєкту метавсесвіту. Блокчейн також є сумісним з EVM. Таким чином, платформа має доступ до усіх необхідних для розробки метавсесвітів протоколів.

Хто створив Metaverse.Network?

Проєкт було створено командою професійних блокчейн-розробників та підприємців. Підхід, який розробляє команда, спрямований на розвиток спільноти, яка зробить Bit.Country & Metaverse.Network основою створення метавсесвітів.

Організація Metaverse Foundation знаходиться у Сингапурі. Вона займається розробкою та розвитком Metaverse та екосистеми. У 2021 році компанія заснувала фонд, який вона використовує для створення грантів.

Токен NEER

Валютою мережі проєкту Bit.Country & Metaverse.Network є токен NUUM. Також проєкт використовує токен NEER. Він є дещо схожим на NUUM, але використовується тільки для Bit.Country Pioneer. Щоб оплатити транзакції у блокчейні використовують токен NUUM. Також за його допомогою можна здійснювати покупку NFT. В мережі Bit.Country Pioneer canary використовується токен NEER. Тут він має повноцінні можливості.

Як придбати NEER?

Єдина крупна криптобіржа, на якій можна купити токен NEER – це KuCoin. NEER токен ціна також надана на платформі.

Для того, щоб здійснити покупку необхідно зареєструватися на платформі. Якщо ви вже маєте особистий акаунт, здійсніть авторизацію. Для прикладу, розглянемо алгоритм покупки NEER за одну з найпопулярніших монет – USDT. Для того, щоб придбати USDT, на домашній сторінці оберіть в меню «Активи» та «Особистий рахунок». Оберіть необхідну монету у віконці пошуку. Далі оберіть депозитну мережу, натиснувши на «Депозит» та завантажте монети у власний обліковий запис. Ви також можете купити монети через картку Visa або MasterCard. Для цього оберіть розділ «Швидка покупка».
Таким чином, придбавши USDT, ви можете обміняти їх на NEER.

Щоб почати торгівлю, введіть свій торговий пароль. Далі оберіть бажаний тип ордера. Вам буде запропонований такий ряд видів ордера: 1) лімітний – найрозповсюдженіший тип, який дозволяє придбати валюту за бажаною ціною; 2) ринковий – дозволяє зробити миттєву покупку; 3) стоп-ліміт – має чітко визначену ціну покупки; 4) ордер ОСО – поєднання характеристик стоп-ліміту та лімітного ордера. Обравши ордер, введіть суму, на яку ви бажаєте придбати NEER та розмістіть ордер. Замовлення буде виконане за декілька секунд.

Зростаюча популярність токена NEER викликає все більше цікавості як у досвідчених трейдерів, так і у новачків. Якщо ви не мали значного досвіду у торгівлі криптовалютами, можливо, вам буде цікаво додатково ознайомитись з тим, як шортити криптовалюту, тобто продавати монети так, щоб потім викупити їх за більш низькою вартістю. Така стратегія є дуже вигідною та прибутковою, але і надзвичайно ризикованою, тому радимо знайти якомога більше інформації та підготувати себе перед початком шортингу. Таким чином, ви матимете більше шансів не тільки убезпечити свої кошти, а і помножити їх.

Унікальність проєкту

Підхід Metaverse.Network & Bit.Country до створення метавсесвітів є абсолютно унікальним. Більшість подібних проєктів націлені на створення централізованої системи. Цей проєкт, своєю чергою, створений із чіткою метою створити спільноту мережі метавсесвітів та dApps. Для створення проєкту була використана технологія Substrate. Така ж технологія використовується у Polkadot і Kusama.

Механізм консенсусу NPoS був спеціально оптимізованим для програм Metaverse. Таким чином, Metaverse.Network матиме змогу стати першим блокчейном першого рівня, який надає таку послугу, як створення метавсесвіту. Своєю чергою, Bit.Country стане першим застосунком, який може підтримувати створені користувачами метавсесвіти.

Підсумовуючи, варто зазначити, що Metaverse.Network є першим у своєму роді та абсолютно унікальним проєктом, який надає користувачам можливості, не бачені раніше. Він також є одним із найбільш амбіційних проєктів у своєму сегменті. Команда, відповідальна за розробку, інтенсивно працює над тим, щоб продукт приносив користь клієнтам.