Бакалійна продукція оптом та в роздріб від національного постачальника

 

На підприємствах закупівлями продовольчих товарів займаються спеціально навчені спеціалісти з відділу постачання. Вони старанно вивчають ринок, вибирають одного чи кількох постачальників та домовляються про умови поставок. Найпоширеніша група товарів – бакалійна. Це різні товари з тривалим терміном придатності та помірними умовами зберігання. Саме такі продукти нескладно зберігати на складах у супермаркетах, у торгових контейнерах та в обладнаних гаражах. Якщо Вам потрібна бакалія оптом, відвідайте інтернет-магазин Чудо-Нива. Тут ви зможете купити макарони твердих сортів пшениці, цукор у мішках та крупи.

Особливості бакалійних товарів

Всі бакалійні продукти проходять попередню переробку, завдяки якій термін зберігання може досягати декількох років. Деякі товари консервуються, обсмажуються чи обробляються термічно.

Зараз купити бакалію можна як у роздрібних точках продажу, так і на оптових базах продуктів харчування. Товари поставляються в індивідуальних упаковках, пакетах, коробках чи мішках.

Головна відмінність та перевага цієї групи продуктів у тому, що для них не потрібно створювати особливі умови, наприклад, температурний режим чи захист від сонячних променів. Однак такі продукти, як консервація, краще зберігати у темному місці. Крупи, цукор та сіль рекомендовано захистити від підвищеної вологості.

Класифікація бакалійних продуктів

Визначити конкретно, які саме продовольчі товари відносяться до групи бакалійних, дуже складно. Виробники ділять свою продукцію на кілька категорій:

  • сипкі: крупи, сіль, цукор, макарони, приправи, бобові, кава, чай;
  • рідкі: олія, соки, напої, мед;
  • консервовані: тушонка, рибні та м’ясні консерви, овочеві та фруктові консерви, готові приправи та заправки.

Всі ці товари можуть довго зберігатись без суворого мікроклімату за умови дотримання простих правил. Саме тому бакалія – найпопулярніша група товарів, які використовуються як у місцях громадського харчування, так і у побуті.

Які товари можна придбати в інтернет-магазині Чудо-Нива

У каталозі компанії Чудо-Нива зібрано понад 3 тисячі найменувань товарів, якими споживачі користуються щодня. Протягом 25 років постачальник забезпечує мешканців численних областей України якісними та безпечними продуктами харчування. В інтернет-магазині представлені наступні товари:

  • вагові крупи в мішках: рис круглий і довгий, гречка, сочевиця, пшенична та ячна крупа, манка;
  • олії: соняшникова рафінована та нерафінована в об’ємі від 1 до 5 літр;
  • консерви: сардини в олії в банках 230 та 240 грам;
  • макаронні вироби: ріжки, лапша, спагеті, пір’я та метелики;
  • прянощі: чорний перець горошком та мелений, червоний та запашний перець, лавровий лист, імбир, кориця, гвоздика та інше;
  • приправи та супутні товари для випікання: кокосова стружка, розпушувач тіста, ванільний цукор, амоній, сухі дріжджі, лимонна кислота, мак.

На інтернет-ресурсі ви зможете купити бакалію оптом із доставкою додому. Склади продукції розміщуються у Рівненській, Львівській, Тернопільській та Житомирській областях.