Мода та стиль: незамінні знання в житті кожної людини

«Більше, ніж пів року, ми працювали над розробкою Domino.Ua, адже нашою ціллю було не просто запустити сайт, а зробити його лаконічним та інформативним, а головне – максимально комфортним для клієнтів», – говорять представники компанії. Понад 100 видатних світових брендів ви завжди можете знайти на сайті ритейлера. В асортименті представлено товари від беззаперечних світових лідерів, які десятиліттями знаходяться в авангарді модної галузі, задаючи курс для всієї fashion-індустрії. Є відчайдушні бренди-трендсетери, які кожного разу дивують критиків несподіваним дизайном, новими формами та силуетами, а також молоді бренди, які відроджують славні традиції італійських фахівців і майстерських справ.

Тим, хто шанує вічну класику, стилісти DOMINO пропонують звернути увагу на такі бренди, як Fabiana Filippi, Saint Laurent та Celine. Невимушений і витончений дизайн можна відстежити в колекціях Loro Piana, Khaite та Peserico. Розкішні дизайни пропонують Balenciaga та Balmain, Tom Ford і Jimmy Choo, Gianvito Rossi та Santoni – бренди, які відомі своїми високоякісними колекціями стильного взуття.

Чому купувати в інтернет-магазині DOMINO вигідно:

  1. На Domino.Ua часто з’являються новинки. Це особливо важливо для модниць і модників, які невпинно стежать за гарячими трендами. Якщо ви «полюєте» за новими луками, просто підпишіться на оновлення онлайн-бутика. Як тільки в каталозі з’явиться щось нове, вам одразу прийде повідомлення.
  2. Будь-яке питання, яке у вас виникло щодо продукції, ви зможете вирішити з менеджерами цієї платформи. Вам усе детально розкажуть і допоможуть у виборі взуття, одягу й аксесуарів.
  3. Ви можете не перейматися, що будете обмануті чи щось виявиться поганої якості. Цей магазин є продовженням мережі бутиків DOMINO, тільки він знаходиться в інтернеті. Саме завдяки цьому ви можете придбати дизайнерську річ у будь-якій точці України.

Лукбуки від DOMINO

«Основним трендом, який визначає прийдешній модний сезон, буде естетика тихої розкоші», – зауважує fashion-редакція DOMINO Кожного сезону команда готує стильний лукбук, який знайомить читачів з останніми тенденціями у світі моди. На сайті Domino.Ua читачі можуть знайти нові публікації та архіви бренду.

13 вересня DOMINO презентував свіжий лукбук, присвячений головній темі колекції Осінь-Зима 23/24. У формі інтерв’ю з експертами галузі та представниками української бізнес-спільноти DOMINO розповідає про головні маст-хев майбутнього сезону, які були змінено, щоб адаптувати моду до ритму сучасного життя.

Анастасія Шухніна, fashion-директорка DOMINO, говорить: «Цей випуск створювався з особливим трепетом і натхненням видатними, унікальними людьми, друзями та партнерами». Domino.Ua допоможе всім охочим розібратися в іноді такому складному світі моди.

Скачать картинки