5 речей, які варто знати перед тим як купити манікюрний фрезер

Манікюрний фрезер – це незамінне обладнання для майстра нігтьового сервісу. Його вибір впливає на якість апаратних процедур, комфорт клієнта та тривалість служби техніки. Різноманіття моделей вражає, тому майстри, особливо початківці, губляться, коли шукають серед різноманіття товарів найкращий фрезер для манікюру. Щоб полегшити ваш вибір, спробуймо виокремити п’ять головних аспектів, на які потрібно звертати увагу при виборі цієї манікюрної техніки.

Купуємо фрезер для манікюру: ТОП-5 головних критеріїв вибору

Коли ви обираєте фрезер для манікюру, маєте чітко розуміти, для яких процедур він вам потрібен. Це допоможе підібрати обладнання за технічними характеристиками, зважаючи на конкретні вимоги й сферу застосування. У тому випадку, якщо треба купити фрезер для нігтів для домашнього користування, можна розглядати бюджетні моделі, а ось для професійного сервісу потрібне надійне й функціональне обладнання. 

На що звертати увагу, якщо ви хочете купити фрезер для манікюру? Головні критерії:

  • Потужність. Цей показник вимірюється у Ватах і вказує на те, як довго фрезер може працювати під навантаженням. Оптимальний варіант – 50-80 Вт, але якщо ви також займаєтесь педикюром або подологією потрібно розглядати більш потужні моделі – від  80-120 Вт для педикюру і понад 120 Вт для подології.
  • Швидкість. Кожна процедура потребує певної швидкості. До прикладу, обробка шкіри виконується при 10 000 – 15 000 об/хв, а штучного нігтя – при 20 000 – 30 000 об/хв. Деякі подологічні  процедури  виконуються на швидкості 45-50 тисяч обертів за хвилину.
  • Крутний момент. Саме від цього показника залежить, як важко буде зупинити насадку. Чим він вищий, тим складніше це зробити. Зверніть увагу, що потужність безпосередньо пов’язана з крутним моментом – чим потужніший фрезер для педикюру та манікюру, тим більший крутний момент. І ще із цікавого: при одній і тій же потужності крутний момент у безщіткового фрезера буде вище, ніж у щіткового.
  • Ручка фрезера. Надавайте перевагу компактним та ергономічним ручкам, щоб знизити втомлюваність під час інтенсивної роботи. Її середня вага має бути близько 200 грамів. Для педикюрних процедур можна обрати ручку більш масивну, оскільки спосіб її використання дещо інакший. 
  • Підставка для ручки. Професійні фрезери для манікюру зі спеціальними підставками під ручку ідеально підходять для організації простору на робочому столі й гарантують зручність експлуатації. Варіанти з тримачем не дуже практичні, оскільки не всі насадки будуть поміщатися в отвір. 

Майстри дивуються, що моделі з однаковими характеристиками можуть мати абсолютно різні ціни. Це обумовлено розширеним функціоналом і виробником, тому ми рекомендуємо купити професійний фрезер для манікюру від перевіреного бренду. Маловідомі компанії можуть вказувати невірні технічні параметри, тому таку покупку важко назвати успішною. Варто зазначити, що дорожчі моделі з мікропроцесором передбачають захист від перегріву, плавний пуск/реверс, а також пило- й вологозахист. Тобто, вартість такого обладнання є цілком виправданою.

Якщо ви давно плануєте купити фрезер для манікюру на акумуляторі або мережевий аналог, рекомендуємо вам завітати в інтернет-магазин «Віталіна». Тут представлений широкий асортимент манікюрного обладнання від провідних виробників, яке вразить вас надійністю, потужністю й комфортною експлуатацією. 

Щоб купити професійний фрезер для манікюру недорого, але високої якості, завітайте в магазин Witalina!

Якщо ви прагнете досягти ідеального результату в манікюрі, не варто економити на покупці фрезера. Манікюрна техніка купується на тривалий час, тому це капіталовкладення виправдовує себе на практиці. Дешеві прилади будуть часто ламатися й неефективно виконувати своє завдання, тому надавайте перевагу надійній техніці, яка є сертифікованою та якісною. Саме таке обладнання пропонує вашій увазі магазин Witalina. Компанія є офіційним постачальником продукції, тому ціни на весь асортимент товарів досить доступні.

Щоб купити фрезер «RHJC» або «Micro-NX» на сайті witalina.com, оформіть замовлення онлайн або за телефоном. Також ви можете скористатися безкоштовною консультацією щодо вибору ідеального варіанту. Магазин манікюрного обладнання «Віталіна» має власний сервісний сервіс, тому надає послуги з гарантійного та післягарантійного обслуговування фрезерів. Переходьте на сайт компанії й знайомтесь детальніше з асортиментом товарів, щоб підібрати оптимальний варіант для комфортної та злагодженої роботи.