Як заощадити під час купівлі канцтоварів

Ви любите рахувати свої гроші? А якщо це кошти компанії? Можливо, ви отримаєте премію за економію при купівлі канцтоварів? І рахувати власні заощадження буде ще приємніше. Тоді розкажемо, як до цього наблизитися.

1. Безплатна доставка – при замовленні канцтоварів через інтернет звертайте увагу на умови доставки. Погодьтеся, знайти недорогий товар і при цьому не платити за його доставку – приємна економія. У крайньому разі, скористайтеся самовивозом, але враховуючи кошти на пальне.

2. Стабільний залишок – варто подбати про те, щоб асортимент першої необхідності був у вас завжди в запасі. Щоб не довелося бігти в сусідній роздрібний магазин і купувати втридорога пачку паперу. Добре, якщо це не про вас!

3. Розпродажі – часто канцелярські компанії влаштовують сезонні розпродажі та акції. Чому б не використати цей шанс купити замість однієї папки три або потрібне офісне приладдя? Тим більше якщо ви дбайливий господар.

4. Не завжди найдорожче – найкраще. Можливо, ви звикли користуватися одним і тим самим, і думаєте, що якщо це відомий бренд, то і товар найкращий? Але є багато якісних замін з тими самими характеристиками, які слугуватимуть не менш довго. Читайте огляди, які допоможуть розібратися з вибором.

5. Не настільки багаті, щоб купувати дешеві речі. Це ніяк не суперечить попередньому пункту. Адже, є випадки, коли уявна економія призводить до великих витрат. Наприклад, не доцільно користуватися бюджетними скобами для хорошого степлера. Різниця в ціні між скобами економ і високого класу незначна, але дешеві виводять з ладу степлер, нервову систему користувача, а скріплені документи не виглядають належним чином. Те саме стосується найдешевших олівців та ручок.

6. Постачальник – працюйте з одним перевіреним партнером, який може вам поставити практично все, а за вашу відданість винагородить вас хорошими знижками, підвищеною увагою та індивідуальним підходом! До речі, ніщо вам не заважає його контролювати, аналізуючи час від часу ринок.

7. Не варто купувати зайве – напевне, у кожного співробітника в арсеналі є, наприклад, дирокол, точило для олівців або той же степлер? Як часто вони ними користуються? Чи сильно б постраждала продуктивність, якби за потреби можна було б попросити потрібне офісне приладдя  у колеги або взяти з полиці загального стелажа?

Напевно, подібні приклади ви можете навести й самі. Тому, розумний та зважений підхід до набору канцтоварів для кожного співробітника – вірний шлях зберегти фінанси компанії.